6 dana / 5 noći –155 € po osobi u dvokrevetnoj sobi
8 dana / 7 noći – 199 € po osobi u dvokrevetnoj sobi

 

Uključeno u cenu: Smeštaj u dvokrevetnoj sobi sa uslugom na bazi polupansiona (doručak i večera). Upotreba sadržaja Spa & Wellness centra od 8-20h: bazen, sauna, fotelje masažeri, fitnes i trim kabinet; Wi-fi internet, parking, boravišna taksa i osiguranje gosta.

Uključeni obroci: Doručak, večera (švedski sto)

Uslovi za decu i doplate: : Jedno ili dvoje dece do 10 godina borave besplatno u pratnji dve odrasle osobe (dele ležaj sa odraslom osobom), treće dete do 10 godina uz doplatu od 50%. Deca od 10-12 godina popust 50%, deca od 12 i više godina plaćaju punu cenu aranžmana.Treća odrasla osoba plaća punu cenu u trokrevetnoj sobi. Doplata za smeštaj u jednokrevetnoj sobi iznosi 15€ po danu. Doplata za pun pansion: 7€ po osobi i danu.

Nije uključeno u cenu: Piće, room servis, mini bar, razne vrste ručnih masaža, upotreba hidromasažne kade, upotreba parnog kupatila, bilijar, stoni tenis, frizer, pranje veša, hemijsko čišćenje, telefon, iznajmljivanje bicikli, sportovi na vodi (paddle board, kajak) i izleti.

Napomene: U svim sobama nije dozvoljeno pušenje i držanje kućnih ljubimaca. U slučaju da u hotelu boravi manje od 10 gostiju, obroci se služe kao set meni.
* Zbog sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 upotreba parnog kupatila i hidromasažne kade zabranjena je do daljeg u skladu sa donetim merama.

Način plaćanja: Rezervacija aranžmana vrši se avansnom uplatom u visini od 30% ukupnog iznosa rezervisane usluge na osnovu izdatog predračuna. Preostali deo iznosa moguće je uplatiti pre dolaska u hotel, ili na recepciji hotela (gotovina, kartica, čekovima građana na 3 mesečne rate). Mogućnost korišćenja vaučera Ministarstva turizma za odmor u Srbiji.

Pogledajte uslove prodaje

Pozovite nas 019 810 810