SPECIJALNA PONUDA
Sretenje i Dan državnosti 2018.

četvrtak – nedelja 15/18.2.2018. – POLUPANSION
* sa obilaskom Arheološkog muzeja i Hidroelektrane Đerdap i opcionim izletom do muzeja Krajine u Negotinu i Rajačkih pimnica

Cena aranžmana
je 12.490,00 din. po osobi u 1/2 sobi

Uključeno u cenu: Smeštaj u dvokrevetnim sobama sa uslugom polupansion (doručak i večera – švedski sto), upotreba sadržaja Spa & Wellness centra (zatvoreni bazen, sauna, fotelje masažeri, fitnes i trim kabinet), animacija za decu (škola plivanja i korektivna gimnastika), wi-fi, parking, boravišne takse i osiguranje gosta.

Gratis izlet: Obilazak Arheološkog muzeja Đerdap koji predstavlja značajna svedočanstva o raznorodnim kulturama praistorijskog, rimskog i srednjovekovnog perioda na Dunavu. Sledi kraći obilazak rimskog utvrđenja Diana. Nastavak puta i poseta Hidroelektrani Đerdap, sagrađene 1974. godine kao najveći projekat te godine u Evropi koji je značajno izmenio položaj Dunava, lokalnih sela kao i kulturno-istorijskih spomenika koji se nalaze u blizini. Poseta ostacima Trajanovog mosta. Nakon gradnje više od 1000 narednih godina most je važio za najveći na svetu. Gradio ga je rimski car Trajan početkom II veka, kako bi prešao Dunav i pokorio dačka plemena. Dolazak u hotel, gde će uz zakusku biti upriličena degustacija vina iz Kladovskog kraja.

Fakultativni izlet: Obilazak muzeja Krajine u Negotinu, a zatim dolazak u selo Rajac i poseta Rajačkim pimnicama. Prema zvaničnim podacima kompleks čini više od 160 grupisanih objekata ukopanih u zemlju i koji služe za proizvodnju i skladištenje vina. Ovaj vinogradarski kraj je poznat po izuzetno kvalitetnom vinu. Nakon obilaska, sledi degustacija vina i ručak. Cena izleta: 3.000 din (ručak u pimnicama i degustacija vina uključeni), plaćanje u hotelu, minimum za realizaciju 15 osoba.

Napomene: Deca do 10 godina borave besplatno u pratnji dve odrasle osobe, deca starosti 10 i 11 godina imaju popust 50%, deca od 12 godina plaćaju punu cenu. Treća odrasla osoba u trokrevetnoj sobi plaća punu cenu (na upit). Doplata za dodatni dan na bazi polupansiona: 3.900 dinara po osobi i danu.

U cenu nije uključeno: mini bar, ručna masaža, frizerske usluge, pranje i peglanje veša.

 


Pozovite nas 019 810 810
  • Hotel Aquastar Danube
  • Sretenje i Dan državnosti
  • 3 noćenja sa polupansionom
  • deca do 10 godina GRATIS!
  • gratis izlet
  • Spa & Wellness centar
  • fakultativni izlet
  • Degustacija vina
  • Bukirajte odmah!