Senior paket

6 dana / 5 noći (nedelja / petak) - 190€ po osobi u dvokrevetnoj sobi

Savršeno opuštanje za penzionere

Iskusite mir i uživanje uz naš Senior paket, savršeno dizajniran za penzionere sa sledećim sadržajima:

  • Boravak u standard double ili twin sobi na bazi polupansiona: Uživajte u komfornom smeštaju uz večeru i doručak.
  • Upotreba Spa sadržaja: Opustite se u našem savremenom Spa centru koji uključuje zatvoreni bazen, saunu, parno kupatilo, jacuzzi, fitnes i trim kabinet, kao i masažne fotelje.
  • Izlet – Pešačka gradska tura: Otkrijte šarm Kladova kroz vođenu pešačku turu koja vas vodi pored prelepog Dunava, pružajući priliku za istraživanje lokalnih znamenitosti i uživanje u prirodnim lepotama.
  • 30 minuta relax masaže: Doživite trenutke potpune opuštenosti uz 30 minuta relax masaže, savršene za oslobađanje od stresa i revitalizaciju tela i duha.
  • Parking i Wi-Fi: Besplatan parking i Wi-Fi su vam na raspolaganju, kako biste se potpuno posvetili opuštanju bez briga.

Napomene:

Sadržaji koji nisu obuhvaćeni paketom, ali su dostupni uz doplatu, uključuju: mini bar, usluge pranja i peglanja veša, ručne masaže, room servis, izlete i iznajmljivanje bicikala.

Pušenje i kućni ljubimci: U svim sobama nije dozvoljeno pušenje i držanje kućnih ljubimaca.

Obroci: Služe se po principu švedskog stola, a u slučaju da u hotelu boravi manje od 10 gostiju, obroci se služe kao set meni.

Izlet u okviru aranžmana: Pešačka gradska tura previđena je sredom, a u slučaju vanrednih okolnosti (vremenskih uslova, radnog vremena lokaliteta i slično) može doći do promene termina o čemu će gosti biti blagovremeno obavešteni.

Paket je namenjen penzionerima i osobama starijim od 65 godina. Gost je dužan da pre i po dolasku u hotel pruži uvid u penzionersku karticu.

Doplate:

Cena u jednokrevetnoj sobi uvećava se za 50% od navedene cene aranžmana.

Boravišne takse i osiguranje gosta nisu uključene u cenu paketa i naplaćuju se po osobi i danu i to: 90,00 dinara za odrasle.

Doplata za studio apartman: 20€ po danu, doplata za lux apartman 30€ po danu.

Aranžman je aktuelan u periodu 1.10.2024 – 15.4.2025. i ne važi u vreme verskih i državnih praznika.