Savršen odmor za sve generacije

WELLNESS RETREAT

6 dana / 5 noći – 210€ po osobi u dvokrevetnoj sobi

8 dana / 7 noći – 285€ po osobi u dvokrevetnoj sobi

Prepustite se jedinstvenom iskustvu opuštanja i avanture

Ovaj paket nudi:

• Smeštaj u standard double ili twin sobi na bazi polupansiona: Uživajte u udobnom boravku uz večeru i doručak pripremljenim sa pažnjom za sve članove porodice.

• Spa i Wellness sadržaji: Provedite vreme u našem savremenom Spa centru, sa pristupom zatvorenom bazenu, sauni, parnom kupatilu, jacuzziju, fitnes i trim kabinetu, kao i masažnim foteljama čineći ga idealnim za opuštanje i revitalizaciju.

• Pešačka gradska tura: Otkrijte šarm i kulturne znamenitosti Kladova kroz vođenu pešačku turu, koja vam omogućava da se upoznate sa lokalnom istorijom i tradicijom.

• 30 minuta relax masaže: Uživajte u polusatnoj relax masaži, savršenoj za oslobađanje od stresa i poboljšanje vaše vitalnosti.

• Jednokratni najam bicikla: Istražite grad uz besplatan najam bicikla u trajanju od 2 sata tokom boravka, idealan za obilaske i uživanje u svežem vazduhu.

• Dečije igralište na otvorenom: Mališani će uživati u našem specijalno dizajniranom dečijem igralištu na otvorenom, koje pruža sigurno i zabavno okruženje za igru i avanture.

• Gratis boravak za dvoje dece do 10 godina: Dvoje dece do 10 godina boravi besplatno, čineći ovaj paket savršenim za porodice koje žele da provedu kvalitetno vreme zajedno.

• Parking i Wi-Fi: Besplatan parking i Wi-Fi su vam na raspolaganju, kako biste se potpuno posvetili opuštanju.

Napomene:

Sadržaji koji nisu obuhvaćeni paketom, ali su dostupni uz doplatu, uključuju: mini bar, usluge pranja i peglanja veša, ručne masaže, room servis, izlete i iznajmljivanje bicikala.

Pušenje i kućni ljubimci: U svim sobama nije dozvoljeno pušenje i držanje kućnih ljubimaca.

Obroci: Služe se po principu švedskog stola, a u slučaju da u hotelu boravi manje od 10 gostiju, obroci se služe kao set meni.

Izlet u okviru aranžmana: Pešačka gradska tura previđena je sredom, a u slučaju vanrednih okolnosti (vremenskih uslova, radnog vremena lokaliteta i slično) može doći do promene termina o čemu će gosti biti blagovremeno obavešteni.

Uslovi za decu i doplate:

U pratnji dve odrasle osobe: dvoje dece do 10 godina gratis, deca od 10 – 12 godina plaćaju 50% od cene, treće dete plaća punu cenu.

Cena u jednokrevetnoj sobi uvećava se za 50% od navedene cene aranžmana.

Boravišne takse i osiguranje gosta nisu uključene u cenu paketa i naplaćuju se po osobi i danu i to: 90,00 dinara za odrasle, 50 dinara za decu od 7-15 godina, deca 0-6 godina ne plaćaju.

Doplata za studio apartman: 20€ po danu, doplata za lux apartman 30€ po danu.

 

Aranžman je aktuelan u periodu 1.10.2024 – 15.4.2025. i ne važi u vreme verskih i državnih praznika.