Odmor na Dunavu - polupansion

6 dana / 5 noći 195€ po osobi u dvokrevetnoj sobi (nedelja-petak)
6 dana / 5 noći 210€ po osobi u dvokrevetnoj sobi (bilo koji dani)
8 dana / 7 noći 295€ po osobi u dvokrevetnoj sobi (nedelja-nedelja)

Uključeno u cenu: Smeštaj u dvokrevetnoj sobi sa uslugom na bazi polupansiona (doručak i večera). Upotreba sadržaja Spa & Wellness centra od 8-20h: bazen, sauna, parno kupatilo, fotelje masažeri, fitnes i trim kabinet; Wi-fi internet, parking, boravišna taksa i osiguranje gosta.

Uključeni obroci: Doručak, večera (švedski sto)

Uslovi za decu i doplate: U pratnji dve odrasle osobe: prvo dete do 12 godina gratis, drugo dete do 7 godina gratis, deca od 7 – 12 godina plaćaju 50% od cene, treće dete plaća punu cenu. Cena u jednokrevetnoj sobi uvećava se za 50% od navedene cene aranžmana.

Nije uključeno u cenu: Piće, room servis, mini bar, razne vrste ručnih masaža, upotreba hidromasažne kade, bilijar, stoni tenis, frizer, pranje veša, hemijsko čišćenje, telefon, iznajmljivanje bicikli, sportovi na vodi (vožnja SUP daski ili kajaka) i izleti.) i izleti.

Napomene: U svim sobama nije dozvoljeno pušenje i držanje kućnih ljubimaca.
U slučaju da u hotelu boravi manje od 10 gostiju, obroci se služe kao set meni.
Realizacija fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika predviđenih za ponuđeni izlet u trenutku boravka gosta u hotelu.

Način plaćanja: Rezervacija aranžmana vrši se avansnom uplatom u visini od 30% ukupnog iznosa rezervisane usluge na osnovu izdatog predračuna. Preostali deo iznosa moguće je uplatiti pre dolaska u hotel, ili na recepciji hotela (gotovina, kartica, čekovima građana na 3 mesečne rate). Mogućnost korišćenja vaučera Ministarstva turizma za odmor u Srbiji.